dijous, 12 d’abril del 2012

Els instituts de Vilafranca creuen que la jornada intensiva beneficiaria el seu funcionament

Els instituts de Vilafranca creuen que la jornada intensiva beneficiaria el seu funcionament Imprimeix Correu electrònic
Escrit per Goretti Martínez   
dilluns, 19 de març de 2012 14:04
Els posicionaments dels tres centres són diversos però estan d'acord en què la jornada intensiva els hi facilitaria la feina, permetria estalviar i racionalitzaria els horaris dels alumnes.
A l'Institut Alt Penedès estan a l'expectativa del que opinin els pares i mares, mentre que al Milà i Fontanals, tant el claustre com el consell escolar s'han mostrat a favor de la jornada intensiva però diuen que no porten la iniciativa en aquest tema. A l'Eugeni d'Ors aposten perquè, en el futur, els alumnes puguin assistir a classe de dos quarts de nou a les dues del migdia i al·leguen diversos motius.
A l'Institut Milà i Fontanals també deixen clar que la decisió final serà del Departament d'Ensenyament i expliquen que, tot i no haver manifestat una sensibilitat especial al respecte de la jornada intensiva, creuen que un horari fix beneficiaria els alumnes.
Segons el sindicat de professors de Secundària ASPEPC·SPS, la jornada intensiva suposaria un estalvi de 15 milions d'euros anuals,en el cas que s'apliqués a tot Catalunya. De fet, Catalunya és l'única comunitat de l'estat espanyol que manté l'horari partit en la Secundària, si bé el departament d'Ensenyament ha posat en marxa aquest curs un pla pilot per a la seva aplicació en sis instituts.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada